Panorama bliver til MovieHouse

Vi har åbent og viser film med helt normalt program Men for en periode har vi etableret en alternativ indgang, imens vi bygger om i foyeren. Det betyder også, at vi for en periode har færre toiletter til rådighed i biografen. Sortimentet vil ligeledes være en smule anderledes end normalt og derfor kan vi bl.a. ikke sælge vores berømte popcorn. Men glæd dig..! Vi har allerede indkøbt Danmarks største popcorn maskine til når vi kan åben foyeren igen.

Det til trods, glæder vi os meget til, fortsat at tage imod dig og til at vise film - præcis som normalt.


Ombygningen af foyeren er en del af en fuldstændig ombygning af hele biografen, inklusive salene, som alle bliver luksussale. Vi er godt i gang og sal 5 er allerede klar til jer. Glæd jer til, at vi i alle sale får luksus reclinerstole, masser af plads og en filmoplevelse ud over det sædvanlige.


Den fortsatte ombygning af foyer og faciliteter følger og forventes at være færdig i løbet af juli. Ombygning af de efterfølgende sale følger over sommeren. Vi vil i hele processen have åbent i biografen.

Panorama bliver til en gennemført luksusbiograf - med nyt navn.

Alt bliver nyt i biografen - med undtagelse af os der hver dag tager imod jer og viser jer film - vi er her stadig. Fordi så meget bliver nyt, skal biografen også have et nyt navn. Et navn der understøtter de nye rammer og koncepter. Når ombygningen er helt færdig, efter planen i september, bliver Panorama til MovieHouse Slagelse.

Læs meget mere i vores pressemeddelelse her