Nyheder

3/9: Fejl på BLÅ Biografklub Danmark kuponer
Desværre har der været en trykfejl på de BLÅ fysiske ark med kuponer, som sælges i biograferne. Det gør at den kode som starter med "BKD" ikke vil kunne indløses på hjemmesiden, men at man i stedet blot skal benytte den længere kode som starter med "900". Har man et blåt ark, skal man altså bare beholde det og i biografens billetsalg, er der ingen forskel.

---------------------------------------


27/8: Billetsalget til Bond og Dune starter...
Nu skulle det være endeligt... Bond - No Time To Die får premiere torsdag d. 30. september. Vi kan oplyse at billetsalget til Bond skydes igang mandag d. 20. september præcis kl. 10:00.

En anden stor og ventet international titel er Dune, som har premiere torsdag d. 16. september. Her til starter billetsalget torsdag d. 2. ligeledes fra kl. 10:00

---------------------------------------


19/8: Parkering ikke muligt i Træskogården denne weekend
Grundet koncertarrangement i Træskogården, vil parkeringspladsen foran biografen desværre være afspærret i perioden fra torsdag d. 18. august til og med søndag d. 22. august.

Vi henviser til parkering i nærområdet omkring Træskogården, f.eks. ved Vestsjællandscentret, Skt. Mikkelsgade eller ved Slagelse Station.

Vi glæder os til at se jer i biografen!

---------------------------------------


14/8: Information om COVID-19
Det er ikke længere et krav at bære mundbind eller fremvise corona-pas når du besøger biografen. Fra lørdag d. 14. august er alle arealkrav ligeledes udfaset. Husk stadig at holde afstand til hinanden og brug hånddesinfektion som er opsat flere steder i biografen.

Vi opfordrer alle til at KØBE billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og opstillet håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang!

---------------------------------------