COVID-19

Opdateret d. 5/5 2021:
Velkommen i Panorama Slagelse. Herunder finder du information omkring regler og krav ifm. gældende covid-19 restriktioner. Nogle kendes fra tidligere, imens andre er nye...

- Krav om fremvisning af gyldigt coronapas + ID
- Enten have gennemført vaccination, negativ covid-19 test eller tidligere været smittet
- Gælder ikke børn under 15
Er man FRITAGET for test, er det også ok. Vi kræver nemlig bare, at minimum ét af ovenstående elementer ifm. med coronapasset er opfyldt - Vaccination, tidligere smittet ELLER negativ test.

- Krav om brug af mundbind eller visir:
- KUN når man er gående eller stående, så altså IKKE siddende på sin plads eller i caféen
- Gælder ikke børn under 12 år
Er man FRITAGET for brug af mundbind, kræver vi dog, at man bærer et SYNLIGT BADGE til hjælp for personalet og biografens øvrige gæster.

For spørgsmål kan vi kontaktes på: info@panorama-slagelse.dk - Der må dog forventes længere svartid i denne periode.Biografen er åben! Og her i Panorama Slagelse, efterlever vi alle gældende krav og retningslinier. Derfor kan du trygt besøge Panorama og vi glæder os til at byde dig velkommen!

STOP! - Har du symptomer på sygdom, så tag IKKE i biografen! Du skal blive hjemme i minimum to døgn efter, du er blevet helt symptomfri. Vi forbeholder os ret til at afvise gæster, som viser tegn på sygdom, også selvom der er købt billetter.

Vi opfordrer alle til at KØBE billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det, at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang! Vi har hele vores normale sortiment til salg: Sodavand, chokolader, bland-selv-slik, popcorn osv. Popcorn udleveres af biografens personale, og det vil være muligt at købe et lille udvalg af vores menuer allerede i billetsalget

Vi har sat gang i mange nye rutiner for at skabe et trygt miljø for vores gæster. Læs mere om de forskellige initiativer her under:

- Krav om fremvisning af gyldigt coronapas
- Krav om mundbind når man er STÅENDE og GÅENDE
- Begrænsning af antal gæster tilladt i foyer, kiosk og sale
- Særskilt adgangsforhold til og fra alle sale
- Max to film der starter samtidig
- Ledige pladser mellem hver gruppereservation, så alle afstandskrav overholdes
- Adgang til hånddesinfektion og handsker flere steder i biografen
- Skiltning med retningslinier, afstandsmærker mv.
- Nye skrappe rengøringsrutiner
- ...Og meget meget mere!