COVID-19

NYHED! På baggrund af de seneste restriktioner er biografen desværre midlertidigt lukket. Vi glæder os til snart at kunne byder vores fantastiske gæster velkommen tilbage.

For spørgsmål kan vi kontaktes på: info@panorama-slagelse.dk - Der må dog forventes længere svartid i denne periode.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det er et krav, at der skal benyttes mundbind eller visir i biografen. Det skal dog kun benyttes når man er enten STÅENDE eller GÅENDE, så altså IKKE når man sidder på sin plads i salen eller i foyeren. Reglerne gælder ikke for børn under 12 år. Det er muligt at købe mundbind i biografens billetsalg til kun kr. 5,- pr. stk. Max 1 pr. gæst.Biografen er åben! Og her i Panorama Slagelse, efterlever vi alle gældende krav og retningslinier. Derfor kan du trygt besøge Panorama og vi glæder os til at byde dig velkommen!

STOP! - Har du symptomer på sygdom, så tag IKKE i biografen! Du skal blive hjemme i minimum to døgn efter, du er blevet helt symptomfri. Vi forbeholder os ret til at afvise gæster, som viser tegn på sygdom, også selvom der er købt billetter.

Vi opfordrer alle til at KØBE billetter inden ankomst til biografen via vores hjemmeside. På den måde kan vi begrænse kødannelse, det samlet antal gæster og opholdstiden i foyerområdet. Ligeledes anbefales det, at man ankommer til biografen ca. 20-30 minuter før forestillingens start.

Ved indgangen til biografens kioskområde, er der ophængt handsker og håndsprit. Dette skal benyttes inden adgang! Vi har hele vores normale sortiment til salg: Sodavand, chokolader, bland-selv-slik, popcorn osv. Popcorn udleveres af biografens personale, og det vil være muligt at købe et lille udvalg af vores menuer allerede i billetsalget

Vi har sat gang i mange nye rutiner for at skabe et trygt miljø for vores gæster. Læs mere om de forskellige initiativer her under:

- Fra torsdag d. 29/10 2020 er der krav om mundbind i biografen - Dog ikke siddende i salen!
- Begrænsning af antal gæster tilladt i foyer, kiosk og sale
- Særskilt adgangsforhold til og fra alle sale
- Max to film der starter samtidig
- Ledigt/tomt sæde mellem hver gruppereservation, så alle afstandskrav overholdes
- Adgang til hånddesinfektion og handsker flere steder i biografen
- Skiltning med retningslinier, afstandsmærker mv.
- Nye skrappe rengøringsrutiner
- ...Og meget meget mere!