Downton Abbey: En ny æra
16:00
19:00
Bad Guys - De er super barske
16:00
De forbandede år 2
16:00
19:15
Fantastiske Skabninger: Dumbledores Hemmeligheder
17:15
The Lost City
18:15
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
20:15
Krummerne - det er svært at være 11 år
Downton Abbey: En ny æra
Bad Guys - De er super barske
De forbandede år 2
Fantastiske Skabninger: Dumbledores Hemmeligheder
The Lost City
Doctor Strange in the Multiverse of Madness - 2D
Krummerne - det er svært at være 11 år
Sonic The Hedgehog 2 - Dk Tale
Andre Rieu - Happy Days Are Here Again!
Baby Bio
10-Bio
Events & særforestillinger
Vis alle
Forpremiere: Top Gun: Maverick

Onsdag 25. maj kl. 18:45
Til forpremieren på Top Gun: Maverick kan du få et unikt indblik i livet som Jagerpilot, når "F16MET" / Thomas Kristensen holder foredrag i salen inden filmen startes. En fantastisk aften i Panorama!

10-Bio: Top Gun: Maverick

Torsdag 2. juni kl. 10:00
Efter over 30 års tjeneste som en af Flådens bedste piloter befinder Pete ”Maverick” Mitchell sig præcis, hvor han hører til: Han presser sig til sin yderste grænse som vovemodig testpilot og undgår med held de forfremmelser, der ville betyde, at han skulle blive på jorden. Da han pludselig ender som instruktør for en gruppe unge Top Gun piloter, står han ansigt til ansigt med løjtnant Bradley Bradshaw med øgenavnet ”Rooster”. Han er søn af Mavericks gamle ven radarsporingss-officer løjtnant Nick Bradshaw, bedre kendt som ”Goose”. Stillet over for en usikker fremtid og konfronteret med fortidens spøgelser bliver Maverick tvunget til at se sin egen dybeste frygt i øjnene, hvilket kulminerer i en mission, som kræver det ultimative offer af dem, der bliver udvalgt til at udføre den.

10-Bio: Downton Abbey: En ny æra

Torsdag 2. juni kl. 10:00
Endelig er det historiske drama om familien Crawley og deres trofaste tjenerstab tilbage i biografen. Arv og gæld mødes atter på det smukke Downton Abbey. For at skaffe penge til en meget tiltrængt reparation af slottets tag indvilger Lady Mary, som er blevet den styrende kraft, selv om hendes far, Lord CrawleyCr, stadig er familiens overhoved, i at lade et filmhold bruge Downton Abbey som kulisse til et storslået drama. For at undgå al Hollywood vulgariteten og for at undersøge, hvad der egentlig ligger bag, at en vis Marquis de Montmirail har efterladt sin fornemme villa i Sydfrankrig til enkegrevinden, drager Lord Crawley til Frankrig med Lady Crawley og en stor del af familien, mens Lady Mary må holde skansen derhjemme. Mystikken om arven breder sig og får Lord Crawley til at tvivle på, hvem han egentlig er, mens Lady Crawley bliver tvunget til at betro ham en dyb hemmelighed. Hjemme på Downton Abbey vendes livet på hovedet, og ikke mindst tjenestefolkene er dybt betagede af filmverdenens glamour, der dog også får nogle hak i lakken, da stjernerne viser sig at være anderledes end deres glitrende image