Familien Jul og Nissehotellet
16:00
Skyggen i mit øje
16:00
18:30
A-ha The Movie
16:15
Ghostbusters: Afterlife
16:45
20:45
Venom: Let There Be Carnage
18:15
Venuseffekten
18:45
No time to die
19:30
King Richard
20:30
Copshop
21:00
DR Pigekorets Jul 2021 – direkte fra DR Koncerthuset.
Familien Jul og Nissehotellet
Skyggen i mit øje
A-ha The Movie
Ghostbusters: Afterlife
Venom: Let There Be Carnage
Venuseffekten
No time to die
Clifford - den store røde hund - DK Tale
Boss Baby - Det blir i familien - DK Tale
Krummerne - det er svært at være 11 år
Hvidstengruppen 2 - De Efterladte
DR Pigekorets Jul 2021 – direkte fra DR Koncerthuset.
Baby Bio
10-Bio
Events & særforestillinger
10-Bio: House of Gucci

Torsdag 2. december kl. 10:00
”House of Gucci” er inspireret af den chokerende sande historie om familien bag det italienske modehus Gucci. Da Patrizia Reggiani (Lady Gaga), en outsider fra beskedne kår, gifter sig ind i Gucci-familien, skaber hendes uhæmmede ambitioner store konflikter i familieimperiet. Det udløser hurtigt en hensynsløs spiral af forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende … mord. Gennem tre årtier ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol. Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.

10-Bio: King Richard

Torsdag 2. december kl. 10:00
Drevet af sin vision om deres fremtid, og med brug af ukonventionelle metoder, har Richard en plan, der vil tage Venus og Serena væk fra gaderne i Compton i Californien og gøre dem til verdenskendte, legendariske ikoner. Denne dybt rørende film viser hvordan stærkt familiesammenhold, vedholdenhed og urokkelig tro kan være midler til at opnå det umulige og få indflydelse på verden.

10-Bio: Ghostbusters: Afterlife

Torsdag 2. december kl. 10:30
Fra intruktør Jason Reitman og producer Ivan Reitman, kommer det næste kapitel i det originale Ghostbusters univers. Da en single mor og hendes to børn ankommer til en lille by, opdager de forbindelsen mellem de originale ghostbusters og deres bedstefars hemmelige arv, som han efterlod.