For børn

Fødselsdag i Panorama
Hos Panorama har du mulighed for at holde en unik børnefødselsdag. Giv ungerne en tur i biografen med masser af hygge, popcorn og sodavand.

Pris fra: kr. 109,- pr. deltager.
- Billet
- Fødselsdags-menu med popcorn og sodavand / slush ice


Ovenstående tilbud gælder udelukkende ifm. afholdelse af børnefødselsdag i Panorama Slagelse og skal derfor afvikles indenfor 10 dage før/efter barnets egentlige fødselsdag. Der kræves minimum 10 betalende deltagere og prisen er gældende for børn under 11 år til ordinære forestillinger, der vælges ud fra fastsat program. For børn fra 11 år vil prisen være kr. 119,-. Der kan forekomme tillæg ifm. forlænget spilletid eller 3D film. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

For mere information samt booking kontakt os på: info@panorama-slagelse.dkVIB Klubben - Virkelig Interessant Børnebioklub
VIB Klubben er et samarbejde mellem flere biografer i Danmark. Formålet er at give børn under 13 år nogle gode oplevelser i deres lokale biograf, rabatter, invitationer til forpremiere og meget mere.

Hent indmeldelsesblanketten her og aflever den udfyldte blanket i biografen. Så bliver du medlem og får følgende fordele ved dit næste besøg i Panorama:
- Dit eget VIB-medlemskort
- Rabat på biografbillet
- Rabat på alle sodavand/popcorn menuer
- Gratis biografbillet på din fødselsdag
- Nyhedsmail med invitation til snigpremiere, konkurrencer, mv.
- Og meget mere...

Du kan læse mere om VIB Klubben og se alle betingelser her.


BIFFEN - Slagelse Børnefilmklub
Slagelse Børnefilmklub er en mulighed for at se gode film til en super pris. Klubben er for alle børn i Slagelse Kommune.

Vi gør opmærksom på at al henvendelse omkring filmklubben, skal ske direkte til Slagelse Børnefilmklub, da Panorama udelukkende stiller lokaler til rådighed.

Klik på billedet herunder for mere information.