Træskogården 2
4200 Slagelse
58505858

lørdag 23. juni

Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


13:3018:30

Junglebanden - DK tale


13:30

Breathe


13:30

Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


13:45

Sig det er løgn Luis - DK tale


14:00

Love, Simon


15:4518:45

Oceans 8


15:4520:45

Deadpool 2


16:0021:00

Den Skyldige


16:1518:1521:15

Jurassic World: Fallen Kingdom


16:1520:15

Solo: A Star Wars Story - 2D


18:00

Adrift


18:30

I Feel Pretty


20:30

  lørdag 23. juni

  2t 04min

  Tilladt over 11 år

  Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D

  13:30
  3 - Sal 3
  18:30
  3 - Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  3
  3
  Claire er kommet et langt stykke fra den perfekte publikumsdirektør, hun var dengang, til nu at være dyrerettighedsaktivist med speciel fokus på de overlevende dinosaurer på Isla Nublar. Diskussionen om, hvorvidt man skal lade dem være i fred eller fortsat have kontakt mellem dinosaurer og mennesker, bliver aktualiseret, da en slumrende vulkan pludselig vågner til live og truer Isla Nublar og dermed dinosaurerne med – ny – udslettelse.

  Rigmanden Benjamin Lockwood, som engang var bedste ven med skaberen af Jurassic Park, Dr. John Hammond, men som blev uvenner med ham over projektet, prøver at gøre bod for sine fejltagelser. Hans livslange, idealistiske fascination af dinosaurerne deles imidlertid ikke nødvendigvis af hans medarbejdere, der føler sig ansvarlige for at forsvare og bevare hans formue. Forretning er forretning og Dr. Henry Wu, som har været tilknyttet de genetisk eksperimenter med at genskabe dinosaurerne lige siden starten, har stadig nogle ideer om ’nye, forbedrede’ dinosaurer: genetisk manipulerede krydsninger med alle rovdinosaurernes dødbringende farlighed, men samtidig med intelligens nok til at forstå og adlyde ordre.

  Claire bliver rekrutteret af Lockwoods højre hånd, Eli Mills, til at tage tilbage til Isla Nublar på en redningsmission. Hun ved, at hun ikke klarer det uden Velociraptor-træneren Owen. Deres kærlighedsforhold er fortid, men hun ved, at hans svage punkt er at finde og redde Velociraptoren Blue, som han trænede og i hvert fald selv føler, han kan stole på.

  Mens lavaen ruller ned ad vulkanens sider og risikoen for en pyroklastisk eksplosion, der vil udrydde alt liv, stiger, må Owen, Claire og deres lille hold kæmpe sig gennem junglen på Isla Nublar i deres søgen efter de dinosaurer, der skal reddes, ikke mindste Blue...og samtidig slippe udenom og overleve mødet med en række dinosaurer, der intet ønske har om at ende i et bur igen.

  Men mens en veritabel Noahs Ark lægger til og efterhånden fyldes med bedøvede dinosaurer, fornemmer Owen og Claire, at der er et andet spil i gang, og inden længe fortsætter kampen om dinosaurernes arv midt i civilisationen i Lockwoods palæ, der rummer både udstillinger og laboratorier ...og en lille pige, der har forelsket sig i dinosaurer. I hvert fald indtil hun møder Dr. Wus seneste opfindelse...
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: J.A. Bayona
  Skuespillere: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine
  Spilletid: 02:04
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 37min

  Anbefalet over 7 år

  Junglebanden - DK tale

  13:30
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Baseret på den populære serie – nu som spillefilm!

  Pingvinen Monrad og resten af Junglebanden har i de senere år sørget for at opretholde fred og glæde i junglen.

  Nu møder de imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans tungnemme bavianhåndlangere, som har planer om at udslette junglen, og alt hvad den indeholder!

  Nok er Monrad en pingvin, men han har en tiger i sig, og sammen med resten af banden gør han sig klar til at redde dagen og uddele en god omgang koalabank!
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: David Alaux
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:37
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 57min

  Tilladt over 11 år

  Breathe

  13:30
  Sal 4
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Den succesfulde Robin har hele livet foran sig, da han bliver lammet af polio. Eksperter og læger ønsker at påbegynde behandling og holde ham på sygehuset, men hans hustru Diana nægter at lytte til lægernes råd og beslutter at tage ham med hjem.

  Med hendes grænseløse hengivenhed, nærvær, humor og beslutsomhed formår hun at skabe rammerne om et liv, hvor Robins handicap pludselig blot bliver en naturlig del af deres forhold og dagligdagen.

  Sammen nægter de at lade sig fængsle af hans lidelser og skaber et liv omgivet af humor, mod og lyst til livet.

  En hjertevarm film om, hvad mennesker kan, så længe man har kærlighed, ærlighed og ikke mindst masser af latter i livet. En kærlighedshistorie om, hvordan man skal leve sit liv, som om hvert et åndedræt var det sidste…
  Biografpremiere: Torsdag 31. maj
  Instruktion: Andy Serkis
  Skuespillere: Andrew Garfield, Claire Foy, Diana Rigg, Dean-Charles Chapman, Tom Hollander
  Spilletid: 01:57
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 26min

  Anbefalet over 7 år

  Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D

  13:45
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  De herlige havenisser fra ”Gnomeo og Julie” er tilbage i et helt nyt eventyr.

  Der er nogen, som stjæler havenisser fra Londons haver, og Gnomeo og Julies venner begynder at forsvinde.

  Det er et mysterium, og så er der kun én havenisse, man kan ringe til: Mesterdetektiven Sherlock Gnomes! Den berømte detektiv ankommer med sin følgesvend Watson, og opklaringsarbejdet fører vores venner på et hæsblæsende eventyr, hvor de møder nyt havepynt og opdager en skjult side af storbyen.
  Biografpremiere: Torsdag 3. maj
  Instruktion: John Stevenson
  Skuespillere: Stemmer: Søren Ulrichs, Mikkel Hansen, Kjeld Nørgaard, Lasse Rimmer
  Spilletid: 01:26
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 26min

  Anbefalet over 7 år

  Sig det er løgn Luis - DK tale

  14:00
  Sal 5
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Animationsfilmen handler om 12-årige Luis. Hans far er ufolog og besat af tanken om, at fjendtlige væsener fra det ydre rum en dag vil angribe jorden.

  Han tilbringer derfor hele natten med sin stjernekikkert og sover om dagen, så Luis må mere eller mindre passe sig selv. Det er naturligvis et problem for Luis, og det bliver kun værre, da både naboer og skole mener, at Luis ville have det bedre på et skolehjem.

  Forstanderinden fører an i kampen for at redde Luis fra hans uansvarlige far, men Luis får hjælp fra uventet kant, da tre aliens pludselig lander i baghaven.
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
  Skuespillere: Stemmer: Niels Olsen, Jonathan Spang, Tobias Dybvad, Christian Fuhlendorf
  Spilletid: 01:26
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 49min

  Anbefalet over 7 år

  Love, Simon

  15:45
  Sal 1
  18:45
  Sal 4
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Alle fortjener en stor kærlighedshistorie. Men for den syttenårige Simon Spier er det lidt mere kompliceret end normalt:

  For han har endnu ikke fortalt sin familie og venner, at han er homoseksuel, og den klassekammerat han har forelsket sig i på nettet, kender han ikke identiteten på.

  Løsning på begge problemer viser sig at være lagt mere skræmmende og livsforandrende, end Spier nogensinde havde forventet.
  Biografpremiere: Torsdag 21. juni
  Instruktion: Greg Berlanti
  Skuespillere: Katherine Langford, Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Colton Haynes
  Spilletid: 01:49
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 50min

  Tilladt for alle

  Oceans 8

  15:45
  Sal 2
  20:45
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Fem år, otte måneder, 12 dage plus det løse; så lang tid har det taget Debbie Ocean at planlægge sit livs største og mest spektakulære kup. Hun ved, at kuppet kræver et dedikeret hold af eksperter, og med hjælp fra sin fortrolige højre hånd, Lou Miller, samler hun det perfekte team.

  Det består af juveleren Amita, gadesvindleren Constance, superhæleren, Tammy, hackeren Nine Ball og modedesigneren Rose. Målet er at få fingrene i diamanter til en værdi af 150 millioner dollars. Diamanterne stråler rundt om halsen på verdensstjernen Daphne Kluger; æresgæsten ved årets største velgørenhedsbal, og kuppet skal udføres i fuldt dagslys for øjnene af hundredvis af festklædte gæster og et hav af sikkerhedsvagter.

  Planen er kompleks, og samtlige afledningsmanøvrer skal udføres med ekstrem præcision, hvis det skal lykkes dem at slippe væk med diamanterne… Men kun en tåbe frygter ikke mod og kvindelist!
  Biografpremiere: Torsdag 21. juni
  Instruktion: Gary Ross
  Skuespillere: Anne Hathaway, Cate Blanchett, Dakota Fanning, Katie Holmes, Matt Damon, Olivia Munn,Rihanna, Sandra Bullock m.f.
  Spilletid: 01:50
  Censur: Tilladt for alle

  1t 59min

  Tilladt over 15 år

  Deadpool 2

  16:00
  Sal 5
  21:00
  Sal 4
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Efter at have overlevet et næsten fatalt bøffel-angreb, kæmper en vansiret kantinekok (Wade Wilson) for at blive byens hotteste bartender, mens han skal lære at leve med sin manglende smagssans.

  I sin søgen efter at genfinde livslysten og en flux capacitor, må Wade kæmpe mod ninjaer, Yakuza-mafiaen og en flok seksuelt aggressive køtere, mens han rejser verden rundt for at opdage vigtigheden af familie, venskab og smag.

  Han finder sin eventyrlyst, samtidigt med at han gør sig fortjent til det eftertragtede kaffekrus med skriften ”Verdens bedste elsker”.
  Biografpremiere: Onsdag 16. maj
  Instruktion: David Leitch
  Skuespillere: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin, Brianna Hildebrand, T.J. Miller
  Spilletid: 01:59
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 25min

  Tilladt over 11 år

  Den Skyldige

  16:15
  Sal 3
  18:15
  Sal 1
  21:15
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Politibetjenten Asger Holm besvarer et 112 opkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper.

  Med telefonen som eneste redskab kæmper Asger imod tiden for at redde kvinden. Men snart viser det sig, at forbrydelsen er større end Asger først troede.
  Biografpremiere: Torsdag 14. juni
  Instruktion: Gustav Möller
  Skuespillere: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen, Jacob Hauberg Lohmann
  Spilletid: 01:25
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 04min

  Tilladt over 11 år

  Jurassic World: Fallen Kingdom

  16:15
  Sal 4
  20:15
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Claire er kommet et langt stykke fra den perfekte publikumsdirektør, hun var dengang, til nu at være dyrerettighedsaktivist med speciel fokus på de overlevende dinosaurer på Isla Nublar. Diskussionen om, hvorvidt man skal lade dem være i fred eller fortsat have kontakt mellem dinosaurer og mennesker, bliver aktualiseret, da en slumrende vulkan pludselig vågner til live og truer Isla Nublar og dermed dinosaurerne med – ny – udslettelse.

  Rigmanden Benjamin Lockwood, som engang var bedste ven med skaberen af Jurassic Park, Dr. John Hammond, men som blev uvenner med ham over projektet, prøver at gøre bod for sine fejltagelser. Hans livslange, idealistiske fascination af dinosaurerne deles imidlertid ikke nødvendigvis af hans medarbejdere, der føler sig ansvarlige for at forsvare og bevare hans formue. Forretning er forretning og Dr. Henry Wu, som har været tilknyttet de genetisk eksperimenter med at genskabe dinosaurerne lige siden starten, har stadig nogle ideer om ’nye, forbedrede’ dinosaurer: genetisk manipulerede krydsninger med alle rovdinosaurernes dødbringende farlighed, men samtidig med intelligens nok til at forstå og adlyde ordre.

  Claire bliver rekrutteret af Lockwoods højre hånd, Eli Mills, til at tage tilbage til Isla Nublar på en redningsmission. Hun ved, at hun ikke klarer det uden Velociraptor-træneren Owen. Deres kærlighedsforhold er fortid, men hun ved, at hans svage punkt er at finde og redde Velociraptoren Blue, som han trænede og i hvert fald selv føler, han kan stole på.

  Mens lavaen ruller ned ad vulkanens sider og risikoen for en pyroklastisk eksplosion, der vil udrydde alt liv, stiger, må Owen, Claire og deres lille hold kæmpe sig gennem junglen på Isla Nublar i deres søgen efter de dinosaurer, der skal reddes, ikke mindste Blue...og samtidig slippe udenom og overleve mødet med en række dinosaurer, der intet ønske har om at ende i et bur igen.

  Men mens en veritabel Noahs Ark lægger til og efterhånden fyldes med bedøvede dinosaurer, fornemmer Owen og Claire, at der er et andet spil i gang, og inden længe fortsætter kampen om dinosaurernes arv midt i civilisationen i Lockwoods palæ, der rummer både udstillinger og laboratorier ...og en lille pige, der har forelsket sig i dinosaurer. I hvert fald indtil hun møder Dr. Wus seneste opfindelse...
  Biografpremiere: Torsdag 7. juni
  Instruktion: J.A. Bayona
  Skuespillere: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine
  Spilletid: 02:04
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  2t 15min

  Tilladt over 11 år

  Solo: A Star Wars Story - 2D

  18:00
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen følger Han Solo fra sin tidlige færd som små-hustler til turen ind i en farefuld forbryderverden, hvor hans charme og evner som pilot for alvor bliver sat på prøve. Under vingerne på den garvede slyngel Beckett drager han på sit første eventyr, hvor et bekendtskab fra fortiden påvirker slagets gang.

  På vejen møder han bl.a. sin behårede bedsteven og andenpilot Chewbacca samt den karismatiske plattenslager Lando Calrissian - og får sin første tur i det ikoniske rumskib Millennium Falcon
  Biografpremiere: Onsdag 23. maj
  Instruktion: Ron Howard
  Skuespillere: Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Paul Bettany, Woody Harrelson, Warwick Davis m.fl.
  Spilletid: 02:15
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 37min

  Tilladt over 11 år

  Adrift

  18:30
  Sal 5
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Filmen er baseret på den sande historie om kæresteparret Tami og Richard, der elsker at være på havet, men pludselig sejler ind i en af de værste orkaner i nyere tid. De overlever med nød og næppe selve orkanen, men Richard er hårdt såret, og båden er smadret.

  Alle odds er imod Tami. Det burde ikke være muligt for hende at overleve og da slet ikke at redde Richard. Filmen er en uforglemmelig historie om menneskelig viljestyrke og kærlighedens kraft.
  Biografpremiere: Torsdag 14. juni
  Instruktion: Baltasar Kormákur
  Skuespillere: Shailene Woodley, Sam Claflin
  Spilletid: 01:37
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 50min

  Anbefalet over 7 år

  I Feel Pretty

  20:30
  Sal 5
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Renee er en helt almindelig kvinde, der dagligt kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til.

  Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet.

  Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når Renee opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?
  Biografpremiere: Torsdag 31. maj
  Instruktion: Abby Kohn, Marc Silverstein
  Skuespillere: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Tom Hopper
  Spilletid: 01:50
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  søndag 24. juni

  Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


  33

  Junglebanden - DK tale


  Breathe


  Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


  Sig det er løgn Luis - DK tale


  Love, Simon


  Oceans 8


  Deadpool 2


  Den Skyldige


  Jurassic World: Fallen Kingdom


  Solo: A Star Wars Story - 2D


  Adrift


  I Feel Pretty


   mandag 25. juni

   Junglebanden - DK tale


   Breathe


   Sig det er løgn Luis - DK tale


   Den Skyldige


   Adrift


   Oceans 8


   Jurassic World: Fallen Kingdom


   Love, Simon


   Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


   3

   Solo: A Star Wars Story - 2D


   Deadpool 2


    tirsdag 26. juni

    VM 2018 - Danmark mod Frankrig


    E

    Junglebanden - DK tale


    Sig det er løgn Luis - DK tale


    Den Skyldige


    Adrift


    Oceans 8


    Jurassic World: Fallen Kingdom


    Love, Simon


    Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


    3

    Solo: A Star Wars Story - 2D


    Deadpool 2


     onsdag 27. juni

     Junglebanden - DK tale


     Breathe


     Sig det er løgn Luis - DK tale


     Den Skyldige


     Adrift


     Oceans 8


     Jurassic World: Fallen Kingdom


     Love, Simon


     Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


     3

     Solo: A Star Wars Story - 2D


     Deadpool 2


      torsdag 28. juni

      Love, Simon


      1

      Oceans 8


      1

      Far til fire i solen


      1

      Hereditary


      1

      Du Er Den


      1

      Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


      3

      Breathe


      Sig det er løgn Luis - DK tale


      Den Skyldige


      Jurassic World: Fallen Kingdom


      Deadpool 2


       fredag 29. juni

       Love, Simon


       B

       Oceans 8


       B

       Far til fire i solen


       B

       Hereditary


       B

       Du Er Den


       B

       Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


       3

       Breathe


       Sig det er løgn Luis - DK tale


       Den Skyldige


       Jurassic World: Fallen Kingdom


       Deadpool 2


        lørdag 30. juni

        Sig det er løgn Luis - DK tale


        Far til fire i solen


        Hereditary


        Junglebanden - DK tale


        Den Skyldige


        Jurassic World: Fallen Kingdom


        Solo: A Star Wars Story - 2D


        Du Er Den


        I Feel Pretty


        Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


        3

        Love, Simon


        Oceans 8


        Deadpool 2


         søndag 1. juli

         Junglebanden - DK tale


         Sig det er løgn Luis - DK tale


         Hereditary


         Den Skyldige


         Far til fire i solen


         E

         Solo: A Star Wars Story - 2D


         I Feel Pretty


         Du Er Den


         Love, Simon


         Jurassic World: Fallen Kingdom


         Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


         3

         Oceans 8


         Deadpool 2


          mandag 2. juli

          Junglebanden - DK tale


          Far til fire i solen


          Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


          Sig det er løgn Luis - DK tale


          Love, Simon


          Jurassic World: Fallen Kingdom


          Den Skyldige


          Hereditary


          Du Er Den


          Breathe


          Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


          3

          Oceans 8


          Deadpool 2


           tirsdag 3. juli

           Junglebanden - DK tale


           Far til fire i solen


           Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


           Sig det er løgn Luis - DK tale


           Love, Simon


           Jurassic World: Fallen Kingdom


           Den Skyldige


           Hereditary


           Du Er Den


           Breathe


           Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


           3

           Oceans 8


           Deadpool 2


            onsdag 4. juli

            Junglebanden - DK tale


            Sig det er løgn Luis - DK tale


            Ant-Man and the Wasp - 3D


            33

            Mesterdetektiven Sherlock Gnomes - DK tale - 2D


            Far til fire i solen


            Breathe


            Jurassic World: Fallen Kingdom


            Den Skyldige


            Ant-Man and the Wasp


            Jurassic World: Fallen Kingdom - 3D


            3

            Love, Simon


            Oceans 8


            Deadpool 2


            Hereditary


            Du Er Den


             mandag 9. juli

             Sicario 2: Soldado


             E

              lørdag 28. juli

              André Rieu 2018 Maastricht Koncerter Juli


              E

               søndag 29. juli

               André Rieu 2018 Maastricht Koncerter Juli


               E

                mandag 30. juli

                Book Club


                E

                 tirsdag 31. juli

                 Mission: Impossible - Fallout


                  tirsdag 7. august

                  The Spy Who Dumped Me


                  E

                   lørdag 25. august

                   De utrolige 2 - DK tale


                   E

                    søndag 26. august

                    De utrolige 2 - DK tale


                    E